Tryma.no  
  Hovedside Produkter Ølforheng Kontakt AluLam
   
  Produkter
   
 
Tryma Termodekke
 
Termodekket
benyttes til tildekking av frysedisker, kjøledisker, betjente og ubetjente ferskvaredisker og frukt- og grønttorg utenom åpningstiden. Termodekkene baserer seg på et meget lett plastmateriale som er varme-reflekterende og har isolerende luftlommer. Dekket leveres "skreddersydd" til den enkelte enhet, og tildekking/avdekking gjøres enkelt. Termodekkene leveres med innebygde spiler og kan utstyres med flere enkle feste-anordninger. Sammenrullet lagres de stående og krever dermed minimal lagerplass.

Og - du sparer penger! På en frysedisk er strømbesparelsen ca. 35 pst. fra udekket til dekket. I tillegg går kjølemaskineriet lettere, noe som reduserer service- og reparasjonskostnader, samtidig som konsekvensene av strømbrudd reduseres vesentlig.
   
 
Tryma Kuldegardin
 
Tryma Kuldegardin
til kjølereoler og 4 plans disker er utviklet i nært samarbeid med kjøpmenn som ønsker å spare strøm hele døgnet og samtidig opprettholde uhindret eksponering av og tilgjengelighet til varene.           

Vår kuldegardin er et patentsøkt og spesielt produkt som gir rask nedkjøling og jevn og riktig temperatur hele døgnet. Kuldegardinen består av strips i et glassklart, tynt, mykt og solid materiale som holdes stramt, men likevel gjør det helt uproblematisk å hente ut varene. Ved etterfylling rulles gardinen opp som en rullegardin i den høyden man ønsker. Monteringen er enkel og gjøres uten spesialverktøy. I motsetning til dører kreves ikke ekstra gulvplass foran reolene.
       
Kuldegardiner Tryma
Kuldegardiner Tryma
Kuldegardiner Tryma
Kuldegardiner Tryma
 
Klikk for større bilder
 
Tryma Kuldeforheng
 
Tryma Kuldeforheng
er som kuldegardinen, men med et enklere feste oppe. Monteringen er uproblematisk og gjøres på minutter. Ved etterfylling av varer legges bunnlisten på toppen av reolen eller plasseres bak sidegardinen.

Kuldeforheng for dør og lager er ideell mellom kalde, kjølige og tempererte rom.
   
Tryma Tryma